Ost och marmelad

Har äntligen fått en riiktig sovmorgon idag. Rikard har åkt iväg med några kompisar till Bohuslän o kommer inte tillbaka förrän på torsdag. Även om jag vaknade för 2 ½ timme sen har jag minsann varit igång..
Packat iordning och gått ner med olika saker till förrådet, slängt en väldans massa, handlat 2 fulla påsar med mat, sagt till SGS om att deras cykelpump är paj (och därmed kan jag inte cykla!!) , kollat all statistik för universitetet, ring och frågat om mitt skolschema, samt avbokat mitt träningspass på Friskis. Phew!
Dessutom kände jag mig lite brittisk måndagen till ära, och fixade té o fakescones med ost och marmelad.

Idag var den där måndagen när jag skulle komma igång med min träning, men tyvääärr har jag fått förhinder och får nog skjuta på det ett tag till. Dessutom har dom fortfarande sitt sommarschema, vilket menas att de bara finns pass på kvällarna, när det är på dagarna man har tid! Funderar på att "glömma" avboka min plats som straff för att de inte tänkt igenom detta..

Anledningen till att jag fått skjuta upp det är för att jag ska ut o äta med min mor ikväll. Kajskjul 8 och GP har ett erbjudande tillsammans på en grym räklåda för halva priset, och det är sista dagen idag.
Och eftersom jag och mamma är riktiga räkfantaster så passar det oss helt utmärkt!
Ett sånt här erbjudande får jag ju bara inte missa.
Gick in och kollade de andra erbjudandena också, och det fanns en del intressanta saker hos GP som jag ska luska vidare på under hösten.
Länge leve förmånliga medlemsskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0