Kalas nr 2

Om en halvtimma ska jag dra mig iväg ner till far min för kalas nr 2. Men min lillebror vet inget om ännu, han tror nog bara att det är jag som kommer, men surprise surprise som det kan gå!

Hoppas inte han går in här det första han gör idag. Funderar på att ta cykeln kanske? Fast bara dit. Hem pallar jag inte asså. Kanske kan övertala Rikard att ta både cykeln och mig, be a man liksom!

Igår var det RYMDmaskerad och det var väldigt lyckat. Sara bjöd på bål och en väldigans massa ost och kex mm, sedan satt vi alla och skvallrade i ett par timmar, sedan tog vi våra guldperuker, alienafron, grönsprejade hår och extremsminkningar och drog in till Nefertiti.
Helt grymt ställe, men jag har alltid varit för fattig för att vilja gå in där, om man kommer in gratis nån annanstans.
Men nu blev det så, och de spelade samba för hela slanten. We loved it.
Men min hals blev snabbt värre när vi kom ut, så när jag kom hem igen shottade jag hostmedicin och la 30 minuter på att få bort sminkningen. haha

Jaja, jag glömde såklart min kamera. Jag har alltid med mig min kamera överallt, men självklart glömde jag den igår. Sara fick vara vimmelfotograf, så jag kanske kan sno åt mig några bilder av henne senare.
See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0