Åter tystnad

Igår förmiddag när jag lov o slappade med té, lyxmacka o tidning och trodde jag hade hela dagen på mig, så ringde Rikard och sa att han skulle vara hemma inom 3 timmar helt plötsligt.
Jag fick kasta på mig kläderna, städa i all hast, och kila ner och köpa baguetter. Så fort jag kom ner till spårvagnarna så insåg jag dock att jag skulle stannat hemma; Gothia Cup är i full gång, och de små fotbollsspelarna myllrade runt. Svämmade över, vart jag än tittade!
Jag lyckade iallafall med nöd och näppe klämma mig både in och ut på vagnen, och väl inne på mitt favvoställe så visade det sig att de fått in ännu fler baguettesorter nu. Efter det ilade jag iväg och kastades hit och dit på drottningtorget för att rätta till mitt månadskort.
Hur som helst hann jag precis hem, genomsvettig, (mindre charmigt, jag vet), duscha och springa ner och möta dom här utanför. i

Nu har han återigen lämnat mig några dagar för Metallica och The Hives.
Idag har jag haft en arbetsdag på Sibylla, en av få nu i sommar fick jag klart för mig.. Funderar på om jag har något värdefullt jag kan sälja för en dyr penning. Eller starta ett framgångsrikt företag i blixtfart!

Idag hörde jag på radion om en sida som heter typ handlasmart.se eller nåt, om man behöver tips inför en knaper höst. Ska bänka mig framför den nu och se om det är nåt att ha.. Igår var jag och Rikard väldigt vuxna och gick och storhandlade, så nu har vi iallafall tak över huvudet, och mat på bordet!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

lyxmacka....haha Emelie is back home!

2009-07-18 @ 03:06:58
URL: http://twosidecamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0