Kom precis hem...

...efter en svettig dag nere i Åsa. Och nej, inte pågrund av att jag stekt i den (obefintliga) solen, utan för att det varit flyttdags. Jag åkte ner för att fixa iordning det sista i mitt rum. Få en del grejer slängda, en bokhylla isärplockad och dammsuga rent, sedan äta lunch och sedan smyg mig hemåt igen och njuta av min lediga dag. Men icke..
Efter allt det ovannämnda kom min mamma på att hon ville ha mitt gamla rum. Och det på stunden!
Så hon började moppa golvet och fixa garderober, medans hon satte mig och mormor på att montera ihop hennes säng, och sedan sätta ihop den idet nya rummet.
Helt sjukt. Det var inte direkt vad någon av oss hade haft i åtanke när vi åkt ner idag (fast mamma hade antagligen det, men ville inget säga i förväg), men nu i efterhand är det ganska komiskt faktiskt.
När den sista madrassen var ilagd tog det ca 2 minuter, sen hade jag och mormor sprungit ut i bilen och var på väg hem.

15 minuter innan pendeln skulle gå körde vi från Åsa, och jag hann med typ 10 sekunder, vilket under!
Därefter gick min buss som vanligt hem två mintuer efter att pendeln kommit in, vilket man till 90% alltid missar, men idag hann jag med även den!!
Det är nog därför jag kan se tillbaka på dagen med någorlunda ro...annars hade det blivit ack om jag tagit ut det på stackars Rikard.
Och på tal om honom så är han själv nere hos sina päron nu och plockar ihop det sista, och kommer hem om typ 45 min, vilket är ganska skönt. Helt tyst här, och jag har en del presentinslagning att göra inför imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0