Ny boplats

Godmorgon allihopa!

Jag har precis vaknat upp i våran nya lägenhet här i Björkekärr. Igår när jag kom hit vid 21 med mestadelen av min packning så blev jag ju heelt förälsklad. Jag har iofs sett den förut, men inte nu när alla våra saker ligger här, och Rikard har inrett med våra möbler, på vårat sätt.
Det här kommer bli huuur bra som helst verkligen, vi har änna den känslan.
Kunde inte hålla mig tills idag, utan började packa upp nästan direkt. Nog har vi sjukt mycket förvaringsställen, men vi måste till IKEA och fixa lite mer typ lådor och boxar och sånt där.

Igår ägnade jag dagen åt att äta lunch med min mormor hemma i Åsa. Efter det träffade jag Stine på gamla vanliga Karma, där vi avverkade närmare 4 timmar!
Jag bröt min trend att ta Parmasalladen, och valde Kyckling och fetaostfociaccan istället, kände mig lite vild och galen. Men efterrätten blev densamma, deras morotskaka är helt sjuk..
Det var väldigt kul att catcha up en del, även om (som väntat), inte mycket har hänt i Svealand.
Jo, vi har fått en ny bussplats i Åsa! Värt att veta när man ska hem med nattbussarna tänkte jag, men sen kom jag på att jag numera är nyinflyttad i den stora staden Göteborg, så det kommer nog inte behövas..

Rikard kommer inte hem förrän imorgon-eftermiddag, men just nu är det ganska skönt att känna in allt här "hemma" än så länge. Är dessutom ganska jetlaggad och mentalt slut, så det är härligt med tystnad och konstiga sovvanor.

Jaja, nu kan jag inte sitta här mer, måste börja pilla runt lite. =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0