American Brunch

Igår bjöd Rikard föräldrar iväg oss till Hotell Liseberg (som tydligen är ett 4stjärnigt hotell!) för att ta del av deras American Brunch.
Vi hade bokat det runda, största bordet i mitten, precis under den gigantisk kristallkronan,
och buffén var heeelt otroligt amerikansk :D

Kycklingvingar,
cheeseburgare,
bagels med jordnötssmör och sylt,
scrambled eggs,
bacon, klyftpotatis
pannkakor med lönnsirap,

cheesecake,
blåbärsmuffins,
marsmallows,
brownies och pecanpie.......

Mmm, helt sjukt gott!
Dock lyckades vi ställa till en ganska så skaplig scen när Rikards lillebror lyckades spilla en hel kopp med brännande kaffe över hela min vänstra kroppshalva.
Det sved och brände (!!), men som tur var lyckades jag hålla både skrik och tårar borta.
Hela personalstyrkan var framme på 2 sekunder och torkade av och erbjöd mig en helt underbar kylande salva som jag måste skaffa mig!

Senare på kvällen tog jag och mina partners in crime mod till oss och begav oss ut på Göteborgs gator, trots orkan och hällregn. Vi hittade ett helt nyöppnat ställe som låg mitt i stan, men helt tomt på folk eftersom dom inte hunnit marknadsföra det ännu sa dom. Ganska dålig start kan man tycka, eftersom det är helt perfekt tillfälle om dom hade slått på stort med erbjudanden och reklam, så hade dom haft fullt upp igår.
Personalen passade upp på oss som galningar, med filtar och pratstunder och allt. Pmhft, den där arbetsglädjen finns inte länge till vill jag lova. :)
Meeen, lurig som jag är så kommer jag inte avslöja var detta stället finns, eftersom vi vill roa oss kungligt några helger framöver innan alla andra hittar dit.
Moahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0