Äntligen måndag!

Idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst mina vänner. Antingen kan man se det som den första måndag i september och därmed början på slutet, eller, så kan man se det som en helt ny måndag. En ny början, nya tag och ny energi.

Den här veckan är plugg och träningsvecka för min del. Plugg på dagarna, och träning på kvällarna. Malin har ju kommit hem från USA och det första hon säger i telefonen är "När ska vi börja gymma tillsammans?".
Det kan dock bli lite svårt efter vi nu är bosatta på helt olika ställen, men den här veckan är det provvecka i Göteborg, så vi har bokat in helt sjukt mycket akiviteter. En bra start på hösten helt enkelt!
(Och träningsvärk hela nästa vecka..)

Kl. 13 har vi en genomgång i handelsbibblan idag, om hur man lättast söker information mm, men jag har hört av säkra källor att det kostar 100 kr för att få ett sånt kort.
Är det inte gratis på typ Statsbiblioteket? Det är det ju iallafall på Fyren.... :/

Jaja, efter det så stannar min grupp kvar och skriver lite på projektet, och om min motivation håller tills dess, så stannar jag på skolan och väntar in Malin.

Bilden “http://www.trivia.se/bilder/questions/41015-20080919130950.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Så här vig kommer jag vara efter denna veckans dans, yoga, pilates, core och allt vi ska köra.
Och så här står förresten alla kineser när dom stretchar, 50plussarna slår oss alla med hästlängder!


Ooooh, och efter träningen har jag skaffat förhandsbiljetter till Prinsessa som vi ska gå på.
Verkar kanske inte vara den nya Oscarsvinnaren i någon kategori, men en mysig film och ännu en kickstart på veckan! Seee ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0