Förstår ni hur....

...stolt jag är över att ha fått såpass mycket gjort idag, dels utan att ha behövt lämna området där jag bor, och dels för att jag har huvudvärk sen igår.
Klockan 14 började som sagt våran tvätttid, och sedan råkade jag ställa in torktumlaren på fel, så det blev inte riktigt torrt, så vi fick hänga upp alltihop här inne i lägenheten. Så nu hänger det kläder precis ööööverallt, vilket inte ser så snyggt ut. Dessutom har vi (Rikard) diskat, dammsugit och städat, jag har insett att jag låste in mina nycklar nere i tvättrummet, och fick använda mina hjärnceller för att komma på ett sätt att komma in i rummet när det inte var våran tid. Rummet är då låst, och man måste ha passbokning och elektronisk nyckel för att komma in, och den nyckeln satt på nyckelknippan, som låg ovanpå torktumlaren där inne.
Hur som helst, efter det så cyklade jag och handlade förnödenheter, och hämtade upp 2 helt perfekta kebabtallrikar på hemvägen. Om ett tag ska jag stryka dukar, och kanske se någon film. Undrar om jag orkar det.

Jag och Rikard spenderat all övrig tid i separata rum, då vi av någon anledning båda har haft ett pluggsug.
Eller, jag vet inte om man kan kalla det sug kanske, men det behövdes göras iallafall.
Han sitter inne i den lilla kontorshörnan och räknar matte, medans jag har intagit matbordet och pluggar på mitt eget håll. Dessutom har jag mejlat resebolag som kanske kan hjälpa oss med vårat projektarbete.

Om jag nu bara fått läst igenom hela kapitlet om Defining Tourism så kan jag somna gott inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0