Spacewalk!

Min plan hela kvällen har varit att gå och lägga mig riktigt tidigt så jag är pigg inför helgen.
Dessutom fick jag cykla hem o absolut spöregn efter skolan idag, så jag behöver nog kurera mig så jag inte blir sjuk (läs sjukare), det finns det ingen tid för just nu. Fast det gör det ju aldrig iofs.

Hur som helst så tittade jag klart på säsong 3 av Dexter nu, helt sjukt bra som vanligt, och efter det skulle jag bara youtuba runt lite innan bedtime, me det slutade såklart med att jag kolla igenom en massa dokumentärer som jag redan sett 300 gånger om Spice Girls back then. Och nu när jag ska lägga mig så råkade jag kolla in på Aftonbladet, och där kan man följa Fuglesangs rymdpromenad live, om exakt 8 minuter! Så nu Måste jag ju stanna uppe tills det är över också.
Jag koer ihåg sist han vr uppe i rymden, och dom visade intervju med honom på nyheterna live och alltihop, kommer ihåg att jag var ensam hemma i vardagsrummet i Åsa och åt majskolvar, och fick väldiga rysningar av att se det där i direktsändning. Det är helt sjukt att människan skickas upp i rymden alltså!
Och undrar hur nervösa dom är på en skala, jag menar, jag som nästan skiter på mig av att flyga vanliga flygplan i en timma till London, "nej men jag tar en tur till rymden, en massa frågetecken om säkerheten, och går något fel så är hjälper det inte om syrgasmasker, livvästar eller rutchkanor finns ombord..

Meeeen, nu är det ju bara 2 minuter kvar, seee yya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0