Tisdag för Guds skull!

Igår var det AerobicDans på schemat, och även om man inte är bäst i klassen så är ändå det viktigaste att man deltar!
Och det gjorde vi inte det heller..
Självklart ställde vi oss längst fram och var fulla av energi och rörelse. Men någon kvart om på passet upptäcker det är det definitivt inte är en nybörjarkurs, utan någon dum fortsättningsgrej, och att alla andra verkar ha gått där tidigare, för läraren kör på i ett rasande tempo, helt sjuka steg med snurrar, och halvsnurrar och framåt, bakåt, klapp, bakut......

Som tuuuur var så tänkte jag och Malin samma sak, så vi flyttade oss successivt läängre och längre bak tills vi stog allra längst bak bland de andra som inte heller verkade förstå nånting.
Och gav vi varandra en blick, skrek "Go for it", Malin tog täten och jag svansade efter, in i omklädningsrummet och kände oss som om vi precis gjort världens busigaste upptåg.
Vi pallade helt enkelt inte med.
Istället bastade vi desto längre, vilket även det är bra för kropp och själ.

Prinsessa var faktiskt väldigt rolig, en mysig film! Huvudrollen Maja spelas huuuur bra so helst! SF bjöd på sjuukt mycket festis och snacks, och tydligen hade dom räknat fel så man fick dubbel dos. Haha Så mycket för den träningsdagen.

Men idag är det andra bullar; först ska jag äta upp min macka o juice, sedan sätta mig och köa på banken för at få ut mitt studiebidrag. Äntligen!
Skola i 2 timmar, lite efterplugg, sedan över till Eriksberg för ett arbetspass.
Dagarna är späckade, and I love it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0