Tvättdag

Idag har vi tvättdag tillsammans med resten av området. Folk verkar vallfärda dit, precis som jag själv. Men det ganska så befriande ändå, att få sina kläder rena och fräscha, och man får ett helt tvättrum för sig själv, med 4 maskiner och stora torktumlare och allt. Ganska lyxigt.

Igår var en heeelt sjuk kväll, men en väldans massa trams, gapskratt och dans.
Vi började kvällen med tacos. Jag och Rikard bjöd in 5 noooga utvalda medlemmar att delta.
Efter det stog det lekar på schemat, och det blev ett män vs kvinnor-spel, där jag och Sofia vann, trots att vi var 2 mot 5..... Sedan charader vilket var helt sjukt roligt! Det blev mycket sangría, whisky, vin, öl och annat som folk hade med sig. Som ett knytkalas, och det blev väldigt lyckat.

Lekkvällar är underskattade, och slår filmkvällar med hästlängder. Fast kom precis på att ikväll är allt jag vill att ha en filmkväll och inte prata eller tänka på något annat.

I fredags var det klassträff på Viktoria, vilket också var grymt roligt. Härligt att lära känna min nya klass lite bättre, och det är en ganska rolig känsla att sitta på en bar med 15 helt okända personer och börja babbla.

En grymtlyckad helg med andra ord! Nu ska jag cykla ner och panta alla 100 burkarna som ligger här och var från igår. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0