Eddie Murphy och té

"Emelie är trött, hon pratar inte, verkar djupt olycklig utan anledning, och istället för att sitta i knät på mig i soffan så sitter hon djupt försjunken i datorn i andra änden och Mmmar bara som svar".
Rikard har lärt sig att läsa tecknen a looong time ago. Ni vet, de där tecknena som visar sig någon gång i månaden, vare sig du vill det eller ej. Det går helt enkelt inte att dölja!
Så för en kvart sen hördes "Jag åker ner på elektrokväll med killarna, kommer inte hem så sent.", sedan slog dörren igen.
Hahaha   Hur sent han än kommer hem så kommer jag till 110% att sova djupt o inte veta skillnaden på 01 och 03.30. En annan sak är....elektrokväll?
Men men, det tog inte lång tid innan jag bytt kanal, kokat chaité och grävt ner mig i soffan. Its a win-win för oss båda!

Vi fick en väldans massa mat med oss hem från landet. Potatis, frukter, ostar, skinka, salami, ägg, mjölk, såsar mm mm. Superlyxigt! Egentligen skulle vi storhandla imorgon, men nu klarar vi oss i nån vecka till. Göttans.

Karlskrona var som sagt helt underbart. Inbillar mig att jag blivit solbrun igen, vilket är en väldigt tillfredställande känsla.
Vi har slappat, jag och Rikard fick sova ute i husvagnen, vilket var varmt och härligt. Dessutom hade de planterat deras tv ute i förtältet, så vi var inte helt avskärmade. Ingen sändning på telefonen eller internet på 4 dagar skulle svidit utan tvn..

Jag fick badat (eller snarare doppat mig och frustande sprungit upp igen), upptäckt innerstaden, deras enoorma trädgård, blivit proffs på luftgevär, druckit en väldans massa vin, spelat badminton, cyklat runt ön o köpt glass i campingkioskerna. Allt som hör lantislivet till helt enkelt.
Vi fick världens godase bakpotatis, yankieburger o supernachos för
150 kr. Gå till Fox&Anchor om ni åker till Karlskrona!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0