Gekås del 3

En megalampa, underkläder, tröjor, klänningar, strumpbyxor, dörrmatta, pasta för ett år, rengöringsmedel, kryddor,
ansiktsmasker, schampoo, tandkrämer för ett år, kollegieblock, chokladkakor, pincetter, deo, salami mm mm mm mm senare så sitter jag här i soffan och jäser. Inte illa.
Var hemma vid 17 redan, och efter det fick jag ställa mig och leka montör till lampan som nu står så fint och lyser upp vårat annars så mörka vardagsrum.

Rikard hade ägnat dagen åt att köpa en ny cykel. Jag skulle testa den, (väldigt hög och vinglig... cykeln alltså), och tog fem tramptag innan han ropar att jag ska stanna.. Jag ropar tillbaka "Vadå stanna?" samtidigt som jag trycker ner höger häl för att bromsa, och upptäcker att det inte finns någon trampbroms (cykeln har 4 olika handbromsar, men ingen trampbroms!!), men genom min kraft så flyger cykel iväg och jag landar på en annan cykel som står parkerad bredvid, varpå den landar på nästa cykel osv inågra rader.
Kaos uppstår när jag upptäcker att jag sitter fast med handen, och Rikard försöker dra i mig i andra änden, jag skriker att jag sitter fast, men han förstår inte att en helt cykelkolloni på mina fingrar, och drar på.

väldigt lyckat.

Nu har han gått runt och spontant brustit ut i skratt när han tänkt på hur roligt det såg ut, och konsteterat att jag definitivt hade vunnit 300 dollars om vi var med i Americas Funniest Home Videos...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0