Lily, Lily

I lördags spelade Lily Allen äntigen på way out West. Egentligen skulle hon spelat för 2 år sedan, men ställde in i sista stund. Även då hade jag lite ångest för att jag inte var där. Men den här gången spelade hon faktiskt, jag igen, jag var inte där! =(
Att en tredagars-biljett ska kosta 1400:- är sjukt, och en endagsbiljett på 900:- är ännu sjukare. Vem har pengar i slutet av sommaren? (hmm....antagligen de andra 25 000 som gick dit...)
Hur som helst, igår pratade jag med några som sett henne, och de sa att hon såg gaanska så borta ut. Men det hade varit svårt att avgöra om det var hög eller full. I tidningen skrevs det även att hon svajade en del, men där skylldes det på hennes skyhöga klackar.
Att få sjunga med på hennes live-spelning till alla underbara trall-låtar hade varit en fantastisk kick och givit mig det lyckorus och adrenalinkick jag behövt. Men så blev icke fallet, och det är bara att gå vidare.
Tur att det finns youtube, och min mp3 är laddad med hennes låtar. Jag går runt och sjunger på dom dagarna i enda, och rikard kan snart texterna utantill han med på grund av det. Haha


http://www.behindthehype.com/wp-content/uploads/2009/05/lily-allen.jpg
I dont understand what else a girl in my position's to do..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0