Ljuv måndag

Idag är det måndag. Många är tillbaka på jobben efter en regnig semester. Måndagar är oftast väldigt ångestbeladdade, eller särksilt sega, då det nu är hela 5 dagar kvar tills fredagskvällen och aktiviterna återigen kan börja.
För min del är det ingen jobbig måndag idag, då imorse var första dagen jag kunde sova ut. Behövde inte sätta klockan, vilket bara det gjorde att jag sov som en stock. Däremot hade tydligen Rikard gjort det, och efter det kan jag inte somna om. Meeen, ingen fara, det var för en gång skull inte jag som skulle iväg.

Jag har städat heela dagen, alla mina kassar med ägodelar har stått i varenda hörn de senaste dagarna, och Rikard har varit väldigt tålmodig får jag säga.

Igår var ett mycket trevligt släktkalas med en massa mat, vin (en hel del whisky blev det också!) och träffa faster och kusiner som man inte träffat på ett bra tag.
Efter det cyklade vi iväg till Johan&Sofia och kollade på Stepbrothers och drack ytterligare rödvin och whisky. Helt sjukt rolig! Som alltid när Will Ferrell är med.

Här kommer några bilder på småttingar i släktenFödelsedagsbarnet med sitt Bratzglas o marängtårta


Sofia&Tova. Familjens två lokförare i bakgrunden.  (Pappa o  plastfarfar)


Alexander frossade i tårtan


Lillebrorsan Albin var avundsjuk


Ludde var blå och rosa i håret, och hade bara ögon för hunden.


Det blev en vinglig cykelfärd hem, men han gjorde nog ett bättre jobb än jag hade gjort..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0