Scream your lungs out!

Damn vilken heldag jag och Melissa har haft idag!
Har varit igång enda sen jag satte mig på bussen kl 10.32, och kom hem nu.
Vi började med att ta spårisen till Liseberg, där vi upptäckte att nordens största nöjespark inte öppnar förrän kl. 15, mitt i augusti!! Vi tågade iväg till Avenyn och gick på Lagerhaus och Indiska mm. Herregud, jag hade kunnat köpa allt på båda ställena, och det hade jag antagligen gjort om jag var rik och bodde själv. Haha
Jag stog i kassan i de flesta affärer med allt från ljus, kalendrar, bordstabletter och pyntsaker som jag tyckte var ytterst nödvändiga för vårt (mitt) välbefinnande. Men som tur var höll jag tillbaka i sista sekunden, och bad henne dra ut mig.

Däremot hittade jag världens underbaraste klänningar inne på Zara. Jag lyckades smuggla in allihopa i provrummet även om maxplagg var 6 st, och sedan fick jag ole, dola som vilka som skulle få följa med mig hem.
Ett par ljusgula jeans blev det iallafall, samt en apsöt klänning (det sa tom hon i kassan!), som påminner lite om nån engelsk servis. typ.

Hur som helst, märker att det kommer ta hela kvällen för mig att skriva igenom våran dag så jag ökar tempot och drar ner på detaljerna. Vi har fikat och lunchat och gick till Liseberg där vi inte varit på 100 år.
Vi åkte en hel karaseller också och kände oss som små barn igen. (Vi åkte Lisebergsbanan gratis, där snuvade vi minsann Liseberg på 120 spänn! Tjejen som satt och kontrollerade var inte det minsta intresserad att göra sitt jobb så..)

Så nu har hennes tåg åter tutffat iväg till Jönköping, och gud vet när vi ses igen. Jag blev iallafall inbjuden till hennes examen i Ohio i maj. Börja samla pantflaskor redan ikväll kanske?


Melissa var glad av att återse Avenyn.


Vi åt daimglass, och "regnbågsglass", min nya favorit
(Om det ser om som om vi stått under ett skyfall så kom vi precis från Kållerado)


Jag är ytterst nöjd med detta kort. Som ett göteborgskt vykort;
Lisebergstornet, Gothia Towers, Lisebergsbanan och Ullevi i bakgrunden.


Romantisk resa i Pariserhjulet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0