Varför inte göra en uppföljare?

Något jag är så himla trött på är alla uppföljare som kommer till olika fillmer..
Sex and the city gick jättebra, därför måste de göra en uppföljare. Från början ville SJP o gänget inte ens göra en film!
Beck är inne på typ sina 153e filmer nu, och Harry Potter ska vi inte ens prata om. Scream (inte att blanda ihop med Scary Movie-filmer) ska även de komma med en uppföljare inom kort, med båda halvorna Arquette medverkandes igen.
Iochförsig kan man kanske tyvärr inte säga något om Hary Potter-filmerna, eftersom de slår kassarekord om och om igen med varje ny film. Sagan om Ringen-filmerna var även dom en helt utmäkt triologi, samt Jurassic Park filmerna.

Igår fick jag veta att Spiderman 4 håller på att spelas in nu, och 2010 ska självaste Bridget Jones 4 börja filmas!
Enough enough enough! Spiderman kan hålla på o rädda världen hur länge som helst, och Carrie och Big kan definitivt hålla på och vela i minst 3 filmer till!
Härromdagen såg jag även världens sämsta american teenage-film. En uppföljare på American Pie, som aldrig ens gått ut på biograferna. Det handlade om exakt samma saker, bli av med oskulden innan de gått ut high school o allt, fast nu var det Stiflers lille kusin istället. Helt sjukt dåligt!

Kan de inte inspireras av t ex Sacha Baron Cohen istället, som hittar på helt nya saker i varje film?! Även om filmerna kanske inte är Oscars-material, så är hans rolltolkningar helt otroliga!
Ali G, Borat och Bruno, i en och samma människa.. DET är skådespel och underhållning.

http://enterthecircle.files.wordpress.com/2008/06/sex-and-the-city-the-movie-20071023025516122.jpg
Hade de inte redan the perfect ending i denna filmen?

http://api.ning.com/files/gn4Fnb4RPUdC-wSv22VVnh4zxWXAxw-1Hdq*TqxOzlsZhRhGNZyKDVJ0pZeZdBmIfRcQf53LJDE3J4auxDbfUchLAcy*bIdq/SpiderMan4.jpg
http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/445/445676.jpg
http://iconsoffright.com/news/scream4.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0