Ge mig solen tillbaka!

Våran tredje dag på paradisön har tagit sin början, och precis som igår är det molnigt. Igår vaknade vi dock av världens åskknallar, så jag antar att det är bättre idag.. Men fortfarande inte riiiktigt som jag hoppats på. Jag vill ligga nere på stranden och pressa, bada, plaska runt i vattnet, snorkla, åka bananaboats mm mm.
Jaja, kanske är det ett tecken från ovan att jag borde ta det lugnt även idag, och bli helt frisk innan jag påbörjar dessa aktiviteter.

Igår tog vi bussen till Sanya, vilket är "the place to be" här på ön, och checkade in på ett mycket charmigt vandrarhem på 12e våningen! Bakom oss ska tydligen stranden ligga, och den verkar ligga inte så långt från allt happening.
Grejen med Sanya är att detta är detta stället är för för ryssarna vad Kanarieöarna och Thailand är för svenskarna; deras mecka.. Det är alltså allmänt känt att det kryllar av dom här, och alla menyer och skyltar står på kinesiska och ryska.

Jaja, vi får väl se vad vi ska hitta på idag då. Kanske lägger upp en del bilder på Facebook. Börjar ännu bli dags nu igen. Tar sån himla tid att sortera bara.
Nu tänkte jag och Laurence ha en liten memorial-stund för Micheal Jackson.
Helt sjukt att vakna till denna nyheten alltså! Fruktansvärt tragisk, speciellt med tanke på att hans jättekonserter skulle börja om mindre än en månad..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0