Solsting

När jag vaknde vid 10 imorse och tittade ut genom fönstret möttes jag av samma syn som tidigare dagar. Grått och molnigt..kanske tillochmed lite regn i luften? Jag blev deprimerad och gick och la mig i protest (och brist på annat att göra) igen. Två timmar senare vaknade jag av att solen sken på oss, tittade ut, och mycket riktigt, helt molnfritt och värmen slog hårt mot mig när jag gick ut på balkongen.
Jag och Laurence behövde bara utbyta en snabb blick, sedan tog det sisådär 3 sekunder, sedan stog vi och väntade på hissen utanför. Vi kastade i oss frukosten på vårat stammis-ställe, och gick sedan de få metrarna till stranden.

Sedan dess har vi varvat solstek och vattenplask om vartannat. Huuur skönt som helst, nu börjar det hända grejen på ”paradisön” alltså! Jag som började fundera på om den verkligen förtjänade det nämnet. Men jodå.
Klarblått vatten, som när man går i knappt märker någon skillnad till den varma luften, och lååånga, vita stränder kantade med kokosnötspalmer och ryska strandkafén.

När våra kroppar började få en lite mörkbrun/svart toning kände vi att det räckte för dagen, och pallrade oss hem igen.
Vad kvällen bjuder på återstår att se (läs: se över budgeten), men nu ska vi få i oss lite mat. Ville bara att ni skulle bli lite avundsjuka där hemma.
Tro inte att jag inte vet om eran värmebölja som sköljer över Sverige (och Europa) just nu, och att jag inte har grämt mig i dagar över att jag inte är DÄR istället. Men nu slår jag er med hästlängder :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0