Barnvagnarna tar över!

Man får inte åka buss, inte ta en powerwalk ute i grönskan, cykla (på cykelbanan!!) utan att dom är precis överallt.
Thats right, barnvagnarna och deras irriterande föräldrar!
Och alla mina exempel här ovanför har hänt mig de senaste 24 timmarna.

Helt sjukt, dom tror att dom äger världen, alla ska buga och flytta sig för här kommer minsann dom med sin lilla unge och dennes jättevagn.
Jag var som sagt precis ute på en liten träningsrunda, och då möter jag lilla mammor-på-promenad-ligan, och dom går alla 4 på rad! Totalt redo att knö ut mig i diket om det behövs, bara dom kan gå bredvid varandra hela högen och tjattra om blöjor, spyfläckar och allt vad dom nu pratar om.
Igår när jag träffade på barnvagnar på cykelbanan, när gångbanan är precis bredvid, kunda jag såklart flytta mig till andra fältet i några sekunder (även om ag försökte ge henne the evil eye, vilket hon inte verkade fatta ändå), men idag kunde jag ju inte direkt gå ut i skogen, så det blir som värsta tysta battlen över vem som skulle ge vika.
Den här gången insåg tack och lov denna kvinna att det var hennes tur att underlätta för samhället och dess invånare och låta mig gå förbi.


Suck, inte för att jag tar tillbaka allt det jag precis skrivit, men idag gör jag nog bäst i att hålla mig lååångt ifrån folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0