Hösten är kommen

Mer deprimerande väder finns ju inte. När Rikard gick upp imorse vid 07 så spöregnade det, och när min magiska sömngräns var nådd (kan aldrig sova längre än till 11 prick) så blåste det halv orkan, och löven hade gulnat några snäpp under natten..

Det fick mig lite ur balans, och jag kände bara för att stänga in mig i lägenheten hela dagen och dricka té och titta på repriser av TopModel. Men sen läste jag en artikel om höstdepretion på Aftonbladet, och jag vägrar att ha kommit dit redan! Ett litet tag till håller jag nog ut.
Sedan slog det mig att det faktisk är tisdag, och även om jag är ledig så är det en dag mitt i veckan, vilket menas att jag "borde" göra något vettigt. Hade det varit söndag hade det dock varit helt okej.

Jag tog mig ner till Statsbibblan och lånade ett par böcker om New York som jag skriver om i projektarbetet. Dessutom hittade jag ett paraply som jag behöver bättre än att det bara ska ligga där och känna sig kvarglömt av någon som tydligen blir alltför exhalterad av alla böcker att de sprider och glömmer sina ägodelar överallt.

Om några minuter kommer faktiskt Christine på besök, och det är sagt att vi ska plugga lite inför Högskoleprovet. Med det sagt så får vi se vart dagen tar oss, jag går inte utanför dörren idag igen iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0