Sömnbrist?

Igår somnade jag strax efter tolv och gick upp vid halv nio, och ändå kände jag mig trött och hängig hela dagen. Tung liksom. Drack t o m en kaffe under pausen!
Hur som helst så startade de riktiga lekttionerna idag, och det verkar som sagt bli hur bra som helst! Väldigt intressant, och läraren, som är en dag under 60 och har hållt föredrag i detta i ca 30 år på samma skola, kan faktiskt vara mycket bättre än det första sövande tillfället.
Jag ser fram emot att lära mig allt inom turistnäringen och dess förutsättningar.

Efter gick jag (40 min sen, så hoppet var i princip ute) över till SF Bio och skaffade gratisbiljetter till en visning som äger runt på måndagkväll. Sedan åkte jag hem, kollade på ett halv avsnitt av Dexter, och somnade!
Fick ont i nacken av att ligga i soffan, så jag förflyttade mig till sängen, och där däckade jag av i lite mindre än 2 timmar!
Kanske känner mig hjärna sig redan överarbetad av allt jag tagit in senaste dagarna? Vilket är ingenting hittills, så jag måste se till att snap out of it!

Om en liten stund ska jag ner till Sofia i Onsala, då hon har en liten get-together innan hon åker över till England och pluggar i Oxford. Dessutom kommer jag att få tillbaka min necessär som jag glömde hos Sara för ungefär en månad sedan!! Det ska bli ett kärt återseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0